Minukiisu Abikokk 2011-09-26 14:45:57 |
http://minukiisu.blogspot.com/2011/09/presidendiproua-suvikorvitsa.html tegin presidendiproua suvikõrvitsa - sokolaadi kooki. Mulle väga maitses . Ei olnud liiga magus ega kuiv vaid mõnusalt sokolaadise maitsega | ||
Martiina Abikokk 2011-09-29 23:03:48 |
šokolaadivulkaanid on tõsiselt head šokolaadised koogid! Mulle nii maitsesid ja oli imelihtne teha ka. Retsepti sättisin mitmest netist leitust kokku ja mugandasin vastavalt kodustele varudele :) | ||
Jaanikaant Abikokk 2011-10-03 16:05:30 |
Šokolaadisõbra unelm ehk Mississipi mudakook | ||
Liina Abikokk 2011-10-27 23:15:54 |
Šokolaadikook martsipaniga | ||
Liisi Abikokk 2011-11-16 09:40:32 |
Isadepäevaks valmistatud luksuslik šokolaadi-beseetort. Biskviidile kahjuks ununes kakao lisada, kuid tort oli ikkagi väga maitsev. | ||
Amanda-Riin Kokaõpilane 2011-11-18 15:03:55 |
Jaanikaant:
Mina olen korduvalt Toidutare versiooni teinud-väga hea. Minu meelest kohvikoor on täiesti piisav. Kord tegin Norras nende eriti tumedast šokolaadist, see ei olnud enam nii hea. Protsenti ei mäleta, aga varem sellist proovida ei ole saanudki.
http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=5828 Kirsike:
Ma olen ka Gordon Ramsay raamatut lehitsedes mitu korda seda kooki piilunud, eks siis tuleb küpsetamine ette võtta :)Väga hea šokolaadikook on Mississippi mudakook Gordon Ramsay retsepti järgi (neid mudakooke pidavat palju eri versioone olema, mina julgen kiita seda konkreetset G.R-i oma). |
||
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-18 15:07:58 |
Amanda-Riin:
Amanda-Riin, proovi siis ikka Nami-Nami versiooni ka: retsept
Usu mind, see veel parem :)
Jaanikaant:
Mina olen korduvalt Toidutare versiooni teinud-väga hea. Minu meelest kohvikoor on täiesti piisav. Kord tegin Norras nende eriti tumedast šokolaadist, see ei olnud enam nii hea. Protsenti ei mäleta, aga varem sellist proovida ei ole saanudki.Kirsike:
Ma olen ka Gordon Ramsay raamatut lehitsedes mitu korda seda kooki piilunud, eks siis tuleb küpsetamine ette võtta :)Väga hea šokolaadikook on Mississippi mudakook Gordon Ramsay retsepti järgi (neid mudakooke pidavat palju eri versioone olema, mina julgen kiita seda konkreetset G.R-i oma). |
||
Cretchen Kokaõpilane 2012-02-26 23:01:24 |
Minu viimane šokolaadikook “Teil on vist magus elu,” ütles talle üks barrista, “et joote nii mõru kohvi.” (Frances Mayes, 1940- on ameerika ülikooli professor, luuletaja, esseist ja romaanikirjanik)\n\n |
Domori Kokaõpilane 2012-02-27 15:25:50 |
Tõelistele šokohoolikutele, aga ka neile vaid väikestes kogustes ;) on Tordiraamatu (sarjast 100 rooga) šokolaadine šokolaadikook. Selle koogi tegin heade sõprade pulmadeks peigmehe eritellimusel (Saksamaal on traditsioon, et enne suuremat söömist on koogi-tordi söömine, pakutakse nii pulmatorti, kui ka sugulaste-tutavate poolt toodud kooke, kõike tellida oleks lihtsalt üle mõistuse kallis). |
Silx Abikokk 2012-10-01 12:09:57 |
Eile tegime head tumedat šokolaadikooki. Lihtsalt müstiliselt hea.
Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
||
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |